A felemás mell problémát helyreállíthatja a fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Vagy valami más megoldás? 16L2018. ápr. 29. 12:54
1/7 anonim válasza:
nem fog varázslatosan szimmetrikus lenni, ha erre gondoltál.. de amúgy 16 évesen még valószínűleg nőni fog, uh javulhat a dolog.
2/7 anonim válasza:
Nem egyforma a mérete? Ha ez áll fenn, azon csak plasztikai műtét segíthet, de az veszélyes lehet!
Nem olyan nagy a baj, mint hinnéd!! Sokan vannak így.
3/7 A kérdező kommentje:
Borzasztóan érzem magam a melleim miatt.
2018. ápr. 29. 13:16
4/7 anonim válasza:
Nem jön helyre a hormontól. Orvostól kérdezd a megoldást.
5/7 anonim válasza:
Nem kell félni a plasztikai műtéttől, lehet, hogy még fizeti is a TB. Én szlovákiai vagyok és itt fizeti.
6/7 A kérdező kommentje:
16 évesen plasztikázni a fejlődésben levő testem felelőtlenség lenne, nemde?
2018. máj. 4. 22:44
7/7 anonim válasza:
Ilyen baromság miatt fogamzásgátlót szedni szintén felelőtlenség. A mell 21 éves korig nő. Azt várd ki. Ha még mindig látványosan különböznek, akkor kérd ki egy doki véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!