Lányok/nők! Nektek is vannak ilyen furcsa dolgaitok
menstruáció közben?
Figyelt kérdés
Hogy értsétek, írok példát :D
Én például egyszer azért kezdtem bőgni, mert nem találtam meg azt a könyvet, amit kerestem. Furán néztek, amikor kimentem bőgve a könyvesboltból xd. Meg mindig annyira agresszív vagyok ilyenkor, hogy múltkor nem fogott a tollam, és tökre lemaradtam órán, és eltörtem. Nem tudom, hogy ezek miért vannak, de nagyon furcsa. Ugye nem csak Velem vannak ilyenek? Ez normális?
Én legutóbb azon bőgtem el magam, amikor megjött, hogy valami reklámban hallottam, hogy azt magyarázzák, hogy gondoljunk bele, hogy a szívünk csak azért ver naponta X-szer, megállás nélkül, hogy mi éljünk... És ezen meghatódtam és 15 percig sírtam... :''''D
2018. ápr. 21. 16:52
2/7 anonim válasza:
Kb ugyanez a helyzet velem is, minden kis hülyeség miatt ideges leszek, és érzékenyebb is vagyok
2018. ápr. 21. 16:52
3/7 anonim válasza:
Nálam bőgés nincs/nem volt, én a menzesz előtti napokon vagyok fokozottan hisztis. :)
2018. ápr. 21. 16:54
4/7 anonim válasza:
Igen. Én ilyenkor egyszerre vagyok érzékeny és agresszív. Egyszer tévézés közben vasaltam, és majdnem elsírtam magam a Coccolino reklámon. :D
És filmben illően rá tudok förmedni az emberre. Múltkor olyan állati hangon sikerült ráordítanom valakire, hogy még én magam is elcsodálkoztam, hogy ez a hang tényleg belőlem jött-e ki. :D
2018. ápr. 21. 16:55
5/7 anonim válasza:
Én előtte egy héttel vagyok idegbajos. Minden apró dolgon úgy fel tudom magam hízni hogy gyakran sírok.
Párom erre csak annyit mond mindig : jól, van, megint időben megjon :D
2018. ápr. 21. 17:01
6/7 anonim válasza:
Én előtte szoktam kiborulni és zabálni. Egy csoki, keksz, süti sincs biztonságban azokon a napokon, aztán miután megzabáltam 5000 kalóriányi édességet olyan lelkifurdalásom lesz, hogy azért sírok. Párom már megtanulta : ha közeledik a mensim, akkor az édességeket elzárja előlem.... de akkor meg azért sírok, mert egy csokit se kapok :(
2018. ápr. 21. 17:09
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Velem történnek ilyenek, köszönöm, kicsit feldobtátok a napom. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!