Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti jártatok így?

Ti jártatok így?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete volt egy spontán vetélésem azt mondták nem kell egészségügyi kaparás mert kitisztulok. 10-e óta vérzek de nem nagyon meddig lesz még? Valakinek görcsei voltak ez idő alatt és mennyire erősek? Az orvos amikor tegnap vissza mentem nem vizsgált meg mert azt mondta jók az eredményem HCG vizeletem és nem látja szükségét! Mennyire bizak a HCG vizelet be hogy tényleg minden rendben?
2018. ápr. 21. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
A helyedben megkeresnék egy másik orvost is, mert ez így nincs rendben, hogy meg sem vizsgál.
2018. ápr. 21. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Dehogynem normális ez így...

A görcsök normálisak, gondolom a vérzés is csökken.

Ezek szerint csökken a hcg szint is.

Húzódik össze a méhed, azért görcsölsz.

Ha nem vagy lázas, nem elviselhetetlen a görcs addig minden rendben

3-4 hét múlva kell egy ellenőrző uh.

2018. ápr. 21. 08:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most az előbb éreztem nagyon vérzek és egy fél ek. vér darab jött ki belőlem... Ne ilyedjek meg ez is normális? Jó délelőtt nem kíméltem magam a takarítással ezt mellé teszem... De más bajom nincs ami arra utalna hogy baj van!
2018. ápr. 21. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Még egy ideig kíméld magad, ha semmi eltérőt nem tapasztalsz, akkor nincs gond.

Viszont ha bő, darabos vérzésed van, akkor érdemesebb orvoshoz menni.

2018. ápr. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!