Nagyon keves barnas menstruacio?
Sziasztok!
Volt mar valakinek hozzam hasonloan nagyon keves menstruacioja ami 2-3 hetig tartott? Igazandibol a derekfajas megvan, PMS nincs, reggel szeklet + vizelet a wc papiron van ver mert ugye ott jobban erolkodok, egyebkent nagyon keves, az is barnas-rozsaszines. A doki talalt egy cisztat huvely UH-n de azt mondta, h ez tuti nem mehnyakrak es a ciszta meg majd felszivodik. Mit tudnek csinalni? Baromi zavaro.... van tulsulyom nemileg jelentosebb mert pm gond van esetleg lehet hormonalis?
Így voltam én is nagyon hosszú ideig. Volt cisztám, aztán felszivódott. Majd végeztek hormon vizsgálatot, ami persze nem lett jó, így hormon tartalmú gyógyszert kellet szednem és D-vitamint.
Életmódot váltottam, el kezdtem egészségesebben táplálkozni és ami a leg többet segített sportolni. Olyan torna gyakorlatokat csináltam ami kifejezetten jót tesz a női szerveknek, jógáztam, hetente 3szor jártam futni. Rá Kb 2 hónapra helyre állt a menstruációm is, el múlt a hetekig tartó barnás folyás.
Szerintem mindenképpen vizsgáltasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!