Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » E-coli baktériumot mutattak...

E-coli baktériumot mutattak ki nálam, nektek volt mar hasonlo?

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok akadva! Jópár hónapja visszatért a felfázásom, amire szinten antibiotikumot szedtem ami akkor elég durva mellékhatásokat produkált. Így visszamentem, írt a hàziorvos egy másik fajtát. Egy ideig abba maradt majd mikor elfogytak a tabletták ujra visszatértek a panaszaim. Elmentem urológushoz, aki szintén egy teljesen már antibiotikumot írt fel...... Attól jobban lettem. Elmentem multhéten az éves szokásos rákszűrésemre, és vettek tőlem tenyésztést. Ma bementem az eredményekért és e-colit állapítottak meg nálam! Nade kaptam még egy másik antibiotikumot erre! Franc bele mostmàr, szétszedi a szervezetem ez a sok fajta gyógyszer és egyik sem (kivéve amit a nogyógyi felírt, mert meg nem szedtem be) végzi ki ezt a felfázásos marhaságot! ez a Coli mennyire veszélyes? + az orális szexhez mi köze van???? Tropán vagyok

2018. ápr. 19. 15:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szia, a probléma megoldódott. A nőgyógyászom felírt egy erős antibiotikumot ezzel kivegezte az e-coli-t. Viszont a tüneteim nem múltak el. Urológushoz mentem, ahol megallapitottak hogy erős medence gyulladasom van, kikezeltek. Azota egyszersem fáztam fel,es lett e-colival bajom. Miért? TEAFA. Az egyik ismerősöm ajánlotta a DoTerra olajokat. Ezek közül is a teafa olajat. Kúrakent kell használni. Tisztasági betétre kell 1-2cseppet cseppenteni. Fertőtlenítő es nagyon jó a hasonló bajokra. Azota egyszersem volt alul problémám es nagyon örülök hogy kiprobaltam. Ajánlom neked is. Ne szedj antibiotikumot azonnal, próbáld ki ezt a modszert, hiszen ez az ami biztosan nem árt. Remélem segítettem Neked.
2021. febr. 4. 13:01
 12/13 Fruzsina369 válasza:

Szia kedves kérdező!

Megtudhatnánk hogy mi a gyógyszer neve?

Az tök jó hogy leírod hogy Neked már tök jó minden , azt azért sajnálod hogy megoszd másokkal? Remélem az a típus vagy, az az önzetlen típus ..

2021. dec. 1. 20:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Ha problémád van, írd le normálisan. Én is ezt tettem. Ezért írtam le, hogy TEAFA. Az antibiotikum nevét sajnos elfelejtettem, mivel baromi régen volt ez a dolog NEHARAGUDJ. ( Nézz dátumokat ;) ) Nehogy már még te legyél felháborodva! Leírtam érthetően és normálisan, hogy ha lehet NE szedj antibiotikumot, mert én már kijártam ezt az utat. De, ha bélbajokat szeretnél magadnak, akkor nyugodtan szedjél. Én csak figyelmeztetni próbáltam. Az antibiotikum amit szedtem egyébként kb. 7-8 ezer forint körül volt, és 2 szem volt benne. Ui.: Szégyelld magad, amiért a másiknak támadsz. Én egy önzetlen ember vagyok és próbálok segíteni. Ilyenkor mindig rájövök, hogy utálom az embereket. Egy ilyen témához is tudnak bántó kommentet írni. Örülök azért hogy írtál, feldobtad a napomat!
2021. dec. 16. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!