1 havi menstruáció kimaradása mennyire normális?
Már régebben is előfordult 1x, hogy kimaradt egy hónap, de utána időben megjött a következő hónapban.
Március 20-án kellet volna megjönnie, nem jött meg, de abban a hónapban az ovulációt sem éreztem. Most is 20-a körül kéne megjönnie. Addig még van kb 1 hét, de gondoltam megkérdezem itt, hátha valaki már volt ebben a helyzetben. Olvastam, hogy talán a Herbáriás Lady Ciklus tea segíthet, el is kezdtem inni, és egészen biztos, hogy terhes nem lehetek. Ha áprilisban sem jön meg természetesen felkeresem az orvosomat, de januárban voltam szűrővizsgálaton és minden normális volt, ezért nem gondoltam rá múlt hónapban, hogy rögtön felkeressem. A válaszokat előre is köszönöm.
23/L
Szerintem a rendes táplálkozás megvolt, egy pár napi pici stressz volt, egy munkahelyi project miatt, de az sem olyan vészes.
Viszont elkezdtem Biovanne szépségvitamint szedni, de annak nem láttam az összetevői között olyat ami esetleg befolyásolná a hormonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!