Fogamzásgátló abbahagyása + folyás?
Figyelt kérdés
Jövőhét csütörtökön kéne megjönnie másodszor azóta hogy nem szedem a fogamzásgátlót (Lindinette20). Az előző csak 4 napot késett, ugy hogy nem is volt szörnyű ahhoz képest hogy az első rendes mensim volt. Viszont amióta abbahagytam a tabit sokkal erősebb lett a folyásom, (szagtalan, folyékony sárgás-fehér)és most 2 napja barna folyásom van (ugyanannyi kb. mint a sárgás-fehér szokott).
Most akkor hamarabb jött meg, vagy csak sima folyás?
Lehet ezzel holnap strandra (tóra) mennem?
Meddig tartanak ezek a furcsaságok még a tabitól?(kb. mikorra rendeződik a szervezetem)
Köszi előre is
2010. jún. 12. 16:31
1/1 anonim válasza:
Szerintem a tabi abbahagyása után minden normális, mert teljesen felborítja a szervezetedet. Ha előtte is rendszertelen volt a menzeszed, akkor szokj hozzá, hogy ezek után is így lesz. Az erősebb vérzés is normális, mivel a tabi okozza a gyengébbet. Néhány hónapba biztos bele fog telni amíg minden visszaáll. Strandra tőled függ hogy elmész-e így. Ha részletesebb választ akarsz, vagy hogy mi miért van, beszélj a nőgyógyászoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!