Fiúk! Ti milyennek képzelitek el a menstruációt? :D
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de kiváncsi vagyok.
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert itt vannak tini fiúk!
2018. ápr. 14. 11:45
1/5 anonim válasza:
Hát ez egy véres ügy. Kb olyannak, mint amikor az orromból folyik a vér, csak ugye nem onnan folyik.
2/5 anonim válasza:
Hülye vagy xd ez női test alakulás dolga a menstruáció . Természetes dolog ha nem tudnád
3/5 anonim válasza:
18 vagyok es alapveto biologoai tudassal rendelkezem a kozepiskola révén szoval nem elkepzelem milyen a menstruacio , han tudom milyen....
18F
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, persze én is tisztában vagyok a 28 napos ciklussal és ovuláció meg egyéb ilyen információkkal, én csak az érzést próbáltam összefoglalni. Azt tudom, hogy a lányok ilyenkor ingerlékenyebbek, nem mindenki, ez egyénfüggő, egyeseknek semmilyen változás, másoknál görcsök jelennek meg derék és alhasi tájékon, illetve a hormonok miatt kívánósabbak, meg hasonlók, de magát a menstruációs érzést nem tudom elképzelni, hogy milyen amikor neked van meg.
5/5 anonim válasza:
3-as, nem tudhatod, míg nem tapasztaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!