Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2 hete éreztem, hogy feszül a mellem meg nagyon görcsöltem gondoltam megfog jönni, de nem, semmit nem érzek. Fehér folyásom van, néha még vizes is,1 hete csináltam tesztet (X-epil) negatív. Szerintetek mit kellene tennem?Feb.13. tól Feb.17ig volt utoljára menst. Sosem késett ennyit. 

Semilyen gyógyszert nem szedek és nem is szedtem. Megyek pénteken dokihoz de már nem bírom ezt a várakozást. 

Sokat olvasgattam de nem nagyon találtam olyan posztot ami az enyémhez hasnonló lenne. Kérlek, ha van valaki akinek volt vagy van hasonló, , helyzete" az segítsen mert már lassan megőrülök a várás miatt!

2018. ápr. 12. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetsz is akár de lehet, hogy valami baj van bent (ciszta, hematoma). Nagyon jó, hogy mész dokihoz, remélem, hogy jó hírrel térsz vissza :)
2018. ápr. 12. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyit késik, akk valami gond van. Nem feltétlenül terhesség, ha az lenne akk se kellene még feszülnie egyből. Azért leírhattad volna, hogy normálisan védekeztetek vagy bármi. Illetve az orvos majd megmondja.
2018. ápr. 13. 00:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem védekesztünk. Ezért érthető miért nem megyek egyből dokihoz. Sajnos tegnap délután óta szúr a hasam ball oldal alúl. De folyamatosan, pisilésnél is meg amúgy is. Sajnos szerintem ciszta van az ügyben. :(
2018. ápr. 13. 06:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztetek lehetsz terhes, de valóban sokféle oka lehet, mint ahogy írták, pl ciszta is.
2018. ápr. 13. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!