Vak nő hogyan oldja meg a menstruációt?
Felmerül a kérdés hogy egy teljesen vak nő hogyan tud tampont/betétet cserélni ha nem lát belőle semmit, illetve honnan tudja hogy már cserélni kell szintén ha nem látja?
Mert ugye itt a látßs az egyedüli amik ehhez kellenek
Betétet használok, a súlyáról lehet érezni ha cserélni kell. Ha úgymond nincs súlya, akkor kénytelen vagyok óvatosan egy ujjal hozzáérni, hogy megnézzem hogy áll. Először a szélét nézem meg, majd egyre beljebb amíg nem érzem, hogy már nem tiszta. Ebből tudom, hogy mennyire használt.
Hogy más vak nő hogy csinálja, azt nem tudom, de engem is érdekelne.
Néhány éve nem látok.
/képernyőolvasó programmal használom a szgépet-csak mert szokták kérdezni, akkor hogy írok/
Azt is erzed hogy mennyire eros eppen. Ha kb.omlik beloled akkor erzed hogy cserelni kellene. Aztan ugyis tudod egy ido utan hogy pl.az elso nap eros, a tobbi gyengebb stb.
Szerintem nem olyan nehez ez, en pl.nem vagyok latasserult, megis tudom mikor van ideje meglatogatni a mosdot, mert erzem hogy mennyi ver tavozott.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!