Mitől lehet az, hogy egyes hónapokban elviselhetetlen mensi görcseim vannak, máskor meg csak enyhén fájdogál a hasam?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 22:49
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem minden kozre jatszhat. Nekem sokaig nem volt bajom aztan sokaig kegyetlenul fajt, aztan rovid ideig mwgint alig ereztem meg. Aztan megint leirhatatlanul kinlodtam miatta. Vegul elkezdtem fog.gatlot szedni es megoldodott a problema. Pl fajdalmasabb lehet stressz miatt, etkezes is kozrejatszhat, akarmi. Te eszrevettel ilyesmit? Marmint, hogy amikor fajdalmasabb, van valami valtouas az eletmododban?
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem vettem észre semmit, hogy mitől függne. Két éve menstruálok, eddig három alkalom volt, hogy erős fájdalmaim voltak, egy évvel ezelőtt kétszer egymás után, s most a múlt héten. S most tényleg annyira fájt a hasam, hogy azt hittem beleőrülök. Lehet, hogy ciszta miatt lenne? Erről most olvastam.
2018. ápr. 13. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!