Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van az, hogy 1,5 hónapon...

Mitől van az, hogy 1,5 hónapon belül harmadszorra jön meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
18éves lány vagyok..Eestleg előfordulhat, hogy a fitoösztrogénekben gazdag táplálkozás kavar be? Eddig úgy tudtam, hogy ezeknek nincs káros hatásuk, de most elbizonytalanodtam..Sok szójakészítményt, és lenmagot eszem, és egy ideje görögszénamag teát iszom(napi 1x) étrendkiegészítőként..Emiatt lehet, vagy más oka van?
2010. jún. 12. 09:12
 1/4 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy nőgyógyászt, ő fog tudni pontosan választ adni a problémádra. Egyébként nekem van egy barátnőm, akinek korábban ugyanilyen problémája volt, nagyon gyakran megjött neki, elment a dokihoz, aki azt mondta hormonzavara van, és felírt neki fogamzásgátlót, hogy helyre tegyék a menstruációját.
2010. jún. 12. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
egész konkrétan mennyi szóját és lenmagot eszel?
2010. jún. 12. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A menstruáció zavarát a táplálkozás csak szélsőséges esetben befolyásolja (táplálkozási zavarok pl). Ahhoz, hogy ezek a kaják okozzák a panaszaid, rengeteget és szinte kizárólag ezt kellene enned.

Szerintem más áll a háttérben. Hormonzavar, ciszta, Chlamidya, polip, bármi, egy a közös bennük: orvos tudja meggyógyítani.

Már csak azért is menje el, mert másfél hónap alatt 3x menstruálni orbitális szívás. Főleg nyáron :)

2010. jún. 12. 09:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor hétfőn bejelentkezem nőgyógyászatra...

Nagyjából 3 hete éreztem rá a tofu ízére, azóta heti 2-3x eszem, alkalmanként 300 g-ot :D Lenmagot pedig napi szinten, 2-3 evőkanállal.

2010. jún. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!