14 napra rá megfog jönni?
Figyelt kérdés
Az lenne a "panaszom", hogy 13 évesen jött meg először, szeptemberben. Aztán volt októberben, novemberben, decemberben nem, januárban igen, de most februárban márciusban és áprilisban újra semmi. Kb. három napja olyan a folyásom, mint peteéréskor, olyan nyúlós. Lehetséges, hogy peteérésem van?! És ha az van, akkor 14 napra rá meg kell jönnie, ugye? (Azért lenne fontos, mert májusban lesz oszt.kirándulás, és ott tóban fogunk fürdeni, és kiszámoltuk, és ha 14 napra rá megjönne, akkor pont kikerülné a kirándulást.) 14/l2018. ápr. 8. 17:27
11/19 anonim válasza:
A menzesz nem betegség. Ezt a borzalmat már nem tudom, hányadszorra olvasom itt a gyakorin. Az lenne a betegség, ha nem jönne meg. Azt meg végképp nem értem, miért ne "engedné" anyud a tampon használatát. Tényleg, miért? Ha mondjuk lenne egy gombás fertőzésed, és hüvelykúpot kellene alkalmaznod, akkor azt sem "engedné"?
12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: gondoltam, hogy erre be fognak szólni, hogy betegség, de nálunk az egész család így hívja, és nem úgy értjük, hogy beteg vagyok, hogy szar, hanem úgy, hogy megjött! És 100%, hogy nem engedné, mert amikor kaptam Always csomagot, abban is volt tampon is, és látta és így mondta: ezt elvesztem, mert neked ilyen úgysem kell! :/
2018. ápr. 9. 06:14
13/19 A kérdező kommentje:
És a hüvelykúpot a nővéremnek engedte, mert ő már nem szűz, valószínű, ha tudná, hogy pl nekem is lenne valami bajom, tuti nekem is engedné, de a tampon az más, abból van másik változat, a betét!
2018. ápr. 9. 06:17
14/19 A kérdező kommentje:
*elveszem
2018. ápr. 9. 06:17
15/19 anonim válasza:
Hát anyukádnak nem ártana némi felvilágosítás, de én ebből a topicból ki is szálltam, mert csak felidegesítem magam. Tehát ha beteg lennél, akkor inkább hagyná anyukád, hogy valami felszálló fertőzéstől mondjuk örökre meddő legyél, minthogy hüvelykúpot használj, mert azt hiszi, hogy a hüvelykúptól vagy tampontól elveszted a szüzességedet. Az van, hogy a szűzhártya nem zárja el hermetikusan a hüvelyedet a külvilágtól, hiszen akkor a menstruáció sem tudna kifolyni, hogy csak ezt említsem. A szűzhártya csak kicsit szűkíti a bejáratot, de egy hüvelykúp, egy tampon, egy ujj simán befér. Őszintén remélem, hogy 14 évesen már legalább az utóbbit kopróbáltad magadon. El sem hiszem, hogy 2018-ban ezt magyarázom a neten.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszi azt!!!!😑😤😒
2018. ápr. 9. 20:39
17/19 A kérdező kommentje:
És semmi értelme nem volt ennek a válaszodnak, mert ezeket eddig is tudtam! Nem vagyok hülye! Csak max annak nézel, de nem ismersz, szóval ebbe nincs beleszólásod! Most nyilván én leszek a rossz, hogy ezt leírtam, de ez az igazság!
2018. ápr. 9. 21:39
18/19 anonim válasza:
Mucika, nem téged tartalak hülyének, ez szerintem világosan kiderült. Arra továbbra sem kaptam választ, hogy miért nem engedi anyukád a tamponhasználatot, de mindegy is, már elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől.
19/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igazam lett végül, peteérésem volt, mert ma reggel megjött! :D
2018. ápr. 17. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!