Kinek volt már miómája vagy hüvely polipja? Nálam is ez lehet a gond?
A helyzetet szégyellem piszkosul de mindig megalázva kullogok el a helyi nőgyógyászatról, mivel magánorvosra nincs pénzem.
Másfél éve a méhnyakam bejáratánál kis apró duzzadt 3 golyócska szerű valamiket tapintottam ki s el is mentem vele aki a bajomra nagyot meresztette a szemét s közölte ilyen a redőzöttsége a testemnek, nem kell ijedezni. A kérdésre, hogy válhat ilyenné mikor sosem ilyen volt közölte hipochonderekre nincs ideje....
Majd elkezdett a menstruációm késni hol késni, hol előbb megjönni, volt, hogy kétszer egy hónapban két rövid ként. Egy ilyen késésnél cickafarkteát ittam mire vesegörcsöm lett s másnap mikor bementem már havim is lett, széttárta karját a doki hogy nincs mit vizsgálni...
Exem írt, hogy az új barátnőjénél hpv vírust mutattak ki s méhnyakrákkal műtötték is egy évre rá, hogy összejöttek.
Visszamentem, az első doki volt ügyeletben akihez senki más se akar kerülni vett kenetet de semmi hír... ennek 3 hónapja.
Most egy hete késik, a tesztek negatívak szóval baba sem lehet.
Bárkinek bármi ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!