Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik a mensitek a melegtől?

Késik a mensitek a melegtől?

Figyelt kérdés

Nekem 5én kellett volna megjönnie (jó, nem egészen pontosak a ciklusaim) Párommal óvszerrel védekeztünk, 9én csináltam azért egy tesztet is, ami negatív lett. Szóval úgy gondolom, hogy a melegtől késik. (4 éve menstruálok, még nem teljesen állt be, ezért még nincs sok viszonyítási alapom)

19L

2010. jún. 11. 21:03
 1/9 anonim válasza:
100%

Igen késik :D

9-én kellett volna megjönnie.

Barátommal termékeny időszomban volt petting, kézzel elégítettem ki, majd megtöröltem a kezem zsepibe. Utána valamiért odanyúltam a kisajkam meg a csikló felé. Remélem nem vagyok terhes, bár utána néztem ma és nem valószínű.

16/L

2010. jún. 11. 21:08
 2/9 A kérdező kommentje:
biztos nem vagy terhes. visszanéztem a menstruációs naptáramban és nyáron mindig megbolondul :D
2010. jún. 11. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy a melegtől-e /erre nem is gondoltam/de nekem is 6.-a helyett 10.-én jött meg,ennyit nem késett még soha.

27/L

2010. jún. 11. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is késik :P 3-án kellet volna megjönnie és tegnap jött meg. És nem feküdtem még le senkivel.
2010. jún. 11. 21:21
 5/9 anonim válasza:
100%
nekem jövőhéten fog megjüönni...de most barnás folyásom van..szóval nekem is eléggé zavaros a meleg miatt...:S én is védekezezem..meg multhéten csináltamén is terhességit..kettőtis mindkettő negatív lett..ugyhogy lányok...a fiúknak miért nincsneke ien gondjai?:D
2010. jún. 12. 15:43
 6/9 A kérdező kommentje:
jah, ők csak mondják, hogy nyugodj meg, minden rendben :D könnyű mondani...:D aztán ha baj van is neked kell cselekedni
2010. jún. 12. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem korábban jött meg 3 nappal,mérges is vagyok!
2010. jún. 12. 17:16
 8/9 anonim válasza:
nekemmár azóta megjött mikor ítam a kommentet,ez olt az előszele adolgonak:D
2010. jún. 23. 11:12
 9/9 A kérdező kommentje:
nekem még nem jött meg :/
2010. jún. 23. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!