Segitség! Cisztám van? Mi lesz?
Szóval 19 . Én kint voltam a hidegben . Aztán 23. Án este fürdés után elkezdett fájni a jobb oldali petefészkem , meg a pisilés is nehezen jött. Aztán kb pár napig fájdogált meg gyakori vizelési ingerem is volt épp puffadás. Kb hét közepe felé láz is volt kicsit. Azt hittem fel fázás. Az orvos is azt modndta. Írt fel gyulladás csillapitót meg mondta igyak sok vizet.
Már kb 31. E felé mult a fájdalom. De aztán mivel kint voltam sokat gondolom ki hűtöttem magam mert a derekam meg a másik oldalon is elkezdett fájni , a lábam a is izomláz szerű fájdalom ment. . Szurt meg minden.a puffadás még mindig van.
Vettem gyógyszert meg le kentem a derekam , és az már nem fáj.
Na és ma mintha megjött volna a havi. 14 napra.
Ez mi ?? Ugye nem ciszta ? Totál azok a tünetek és én teljesen be pánikoltam !!!
A cisztát nem ilyesmi okozza, amit te leírtál és nem is egyik napról a másikra alakul ki úgy, hogy tüneteket is okozzon, szóval nyugodj meg szinte biztos, hogy nem az.
Ez inkább egy hosszabb lefolyású felfázás, menj vissza a dokihoz. Vagy lehet nőgyógyászhoz sem ártana, mert ha nincs jól kikezelve a felfázás felhúzódhat a gyulladás a petefészkek környékére. Egyébként a felfázástól is vérezhetsz kicsit, vagy lehet a gyógyszer kicsit bekavart, amit szedtél, vagy szimplán lehet köztes vérzés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!