Viszkető, irritálásra (bugyi, borotválás) kissé fájó érzés a hajlatnál ill. a végbélnyílásom körül. Azt gondoltam a borotválástól lehet, de már 2 hete nem múlik. Kentem popsikrémmel, és most repceolajjal.
Rávilágítottam,fénynél jól látszik, mintha sok kis kipukkadt hólyagocskák lettek volna, most már leszáradva.
A végbélnyílás körül jobban fáj-viszket még mindig.
Mi lehet ez ? Nagyon megvagyok ijedve! (Rendszeresen tisztálkodom,mielőtt kapnék egy ilyen kedves választ!)
2018. ápr. 1. 22:39
1/9 anonim válasza:
Herpes? Vagy valami eczema féle, bőrgyógyásszal kellene megnézetni.
2018. ápr. 1. 22:45
2/9 A kérdező kommentje:
Én is a herpeszre gyanakodtam de most hogy rá kerestem fotókat nézve egyáltalán nem olyan, azért annyira nekem nem csúnya, és nincs ilyen hólyag. Csak apró pici kiütés -szerű "pattanasok"
2018. ápr. 1. 22:47
3/9 anonim válasza:
esetleg tanga bugyitól,ha azt hordassz.
2018. ápr. 1. 22:55
4/9 A kérdező kommentje:
Igen azt hordok. De ezelőtt nem volt ilyen panaszom :/ tudnátok ajánlani bőrnyugtató hatású intimmosakodót esetleg? Most a*onosat használtam.
2018. ápr. 1. 22:59
5/9 anonim válasza:
Igen jól gondolod a borotválástól lett ez a problémád. Akár valamilyen fertőző bőrgyulladás is lehet. Ezt meg kell mutatni orvosnak. Nőgyógyászhoz, vagy bőrgyógyászatra menj el.
2018. ápr. 1. 23:06
6/9 anonim válasza:
Ne hordj tangát pár napig,és figyeld,hogy javul-e. Esetleg baba krémmel bekenheted.
2018. ápr. 1. 23:31
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves tanácsokat.
Válóban rosszabb a tangával, mint egy franciabugyival; kenem minden fürdés után de nem sok a változás, csak annyi, hogy az intim részemen úgy ahogy elmúlt, viszont a hátsó részen nem.
Nem lehet, hogy aranyér van a háttérben? Sosem volt olyanom, de azt olvastam, hogy lehetséges ilyen tünetek miatt..
2018. ápr. 5. 19:01
8/9 anonim válasza:
El fog múlni ott is,ne aggódj,szerintem már ne kenegesd,csak várjál 1-2 hetet,és ne hordj tangát. Biztos elmúlik. És ne aggódj nincs aranyered. :)
2018. ápr. 8. 01:29
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszotokat! Megnyugodtam.
Múlik azért, viszont annyira hámlik és néha viszket, hogy borzasztó! A babakrém mintha csak jobban szárítaná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!