Huvelyi UH-n latszik a mehnyakrak?
Sziasztok!
3 napja azzal mentem el a nogyogyaszomhoz, hogy 2 hete verzek. Elso heten barna valami jott ami csak wc papiron latszott, utana 17-tol rendes ver de nem sok abszolut. Huvelyi UH-t csinalt, ami teljesen negativ lett, adott verzesgatlot amit egyelore meg nem mertem kivaltani mivel nalunk volt trombozis a csaladban, ezert ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok. Talalt egy cisztat de azt mondta az nagyon pici ahhoz, h attol legyen. Annyit irt ra a leletre, h minden negativ, de kerdezte mikor voltam rakszuresen, mondtam neki, h masfel eve. Rairta a diagnozisra, h rakszures jav. ha elallt a verzes. UH utani 2 nap elegge vereztem mintha rendesen menstrualnek, mostmar alig, pisi se veres csak a papir megint. Tozegafonyazok meg ezazamaz. Szerintetek van okom aggodni ? 27/L
Nem látszik UH-on, maximum valami iszonyatosan előrehaladott forma, de azt meg a két szép szemével is látta volna.
Azért írta, hogy rákszűrés javasolt, mert évente szokták javasolni és már másfél lve voltál. De ezt a kérdést már feltetted egyszer más formában, és akkor is leírtuk.
A méhnyakrákot rákszürésssel lehet megállapítani, ultrahanggal nem.
Ha nem akarod szedni a gyógyszert, akkor ezt mondanod kellett volna, mert így semmi értelme sincs az egésznek, akár el se mentél volna.
Szerintem nincsen, csak azért küldött el rákszűrésre, mert az évente ajánlott. És ultrahanggal nem mutatható ki a sejtelváltozás, hanem a kenetből.
De szerintem tényleg csak azért javasolta, mert rég voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!