Mikor fogok megérni?
Egyáltalán ne fogalalkozz az ilyenekkel. Tudom, ezt így nehéz, de próbáld meg letojni őket. 10 évesen az égvilágon semmiről nem vagy lekésve, sőt a legtöbb lánynál ilyenkor kezdődik meg az eglsz pubertás, ez a teljesen normális kor. Úgyhogy ráérsz még, egyénfüggő, hogy ki mikor "ér meg", de elég szomorúnak tartom, hogy ilyenekkel bántanak. Tíz évesen nekem sem volt semmi mellem, de megnőtt rá pár évre, neked is megfog.
Hordd azt amit szeretnél, ne ők befolyásoljanak. Biztos vagyok benne, hogy tök jól nézel ki, és nem tűnsz éretlennek.
Ha nagyon zavar, mondd a szemükbe, aztán ne foglalkozz velük. Egy idő után ráunnak, ne aggódj.
Menstruálni én 14 évesen kezdtem, de sosem tartottam magam olyan igazán későn érőnek, te sem vagy az. :)
Légy magabiztos, mosolyogj sokat és ne törődj az ilyen taplókkal. Nem tudod befolyásolni ezt a folyamatot, inkébb csak várj türelemmel, meg lesz a gyümölcse az egésznek.
Ha mégis bizonytalannak érzed magad, írj nyugodtan nagyon szívesen segítek. :)
"volt már kis barna folt is"
Van egy jó hírem. Az volt az első menstruációd. :) Ne foglalkozz az ilyen emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!