Nogyogyaszati lelet ertelmezes?
Sziasztok! Ma meglatogattam a nogyogyaszator mert hat szp mi szo 2 hete verezgetek. 1 hetig barna vmi jott de csak a wc papiron latszott, mult vasarnap ota rendes verzes, de keves, es az is a wc papiron latszik leginkabb. Mondta, h igazabol az UH az egyetlen amit tud csinalni perpill a verezgetes miatt. Meg is tette, lelet a kovetkezo:
Kp tag vagina, norm nagy uterus afv-ban, szabad kornyezetben. A portio nehezen hozhato latoterbe, huvelyben keves menzesznyi verzes lathato.
TVS: norm uterus afv-ban, endometrium szabalyos, 5.8mm
Adnexumokban koros, illetve a Douglasban folyadek nem lathato. Ep konturu holyag. Verzes abbamaradtaval mehnyakszures javasolt.
- mondtam neki, h masfel eve voltam szuresen.... van okom aggodni ez alapjan vagy csak az ordog nem alszik alapon akarja? Ja illetve irt fel tablettat a verzes csillapitasara. Exacylt.
Koszonom elore is a valaszokat
27/L
A leleted negatív, de azért megkérdezném hány éves vagy.
Nekem is vérezgetéssel derült ki az endometrózis (UH-val), amit már csak operálni lehetett. Tehát az ördög nem alszik alapon figyelj oda.
A pajzsmirígy problémádat (ha én lennék) magánrendelőbe kezeltetném. Azért mert ahogy írod a háziorvosod nem veszi komolyan. Nem tudom hol laksz, itt Szegeden kiváló magánrendelők vannak klinikai orvosokkal, max 1-2 hét várakozással. Azért is szeretem ezt a megoldást mert 11-13e ft-ért rám szánják rendesen az időt, nem kell kapkodni mert kint vár a tömeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!