Lehetséges hogy kimutatja ebben az esetben is? Vagy érezni?
Figyelt kérdés
Tehát tudtommal vannak olyan nők, akiknél nem termel annyi HCG hormont a szervezetük terhességnél.N szóval ezeknél a hölgyeknél ki mutatná 1-2 hónap után a terhességet a teszt?tehát akkora már termelne annyit?.Vagy a tünetekből már észrevenné?Köszönöm!2010. jún. 10. 20:34
1/6 anonim válasza:
minden magzat! termel hcgt, csak kis mennyiségben. 1 hónapos terhesség az kb az elmaradt menzesz. 2 hónaposat uh-n lát az orvos.
2/6 anonim válasza:
Magzat? Nem a magzat termel te okos...jahj..
3/6 A kérdező kommentje:
Ez nem igazán a megfelelő válasz!De köszi
2010. jún. 10. 20:47
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocs, a kérdésre tényleg nem válaszoltam:)
Igazából nem tudom, hogy akinek keveset termel, annak mennyire termel keveset. Szerintem 1-2 hónap alatt azért ki kellene mutatnia.
De az orvostudakozo.hu-n megkérdezheted Hamvas Ferenctől:)
5/6 anonim válasza:
első vagyok. a magzatboholy, a későbbi placenta termeli. oda ágyazódik be a magzat. ha kicsi a hcg, akkor a méhnyálkahártya nem elég vastag. sansz h az orvos is ezt mondja. 2. hónapban ki kell h mutassa a teszt. a 4. után a hcg szint csökkeni kezd.
6/6 anonim válasza:
Hát igen, nem a nő szervezete termeli a HCG-t. A kevesebb HCG ugyanabban a terhességi időben nem jó jel, de simán kimutatja a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!