Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tenyleg el kell mennem ultraha...

Tenyleg el kell mennem ultrahangra?

Figyelt kérdés
Elosszor julius elejen jott meg utanna agusztus vegen utanna februar kozepen anyukam elakar vinni ultrahangra h miert nem alt meg be szerintem ez az elejen normalis vkinek volt mar ilyen?

2018. márc. 24. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves vagy? Először igen még normális nekem 6 hónappal az első után jött meg másodjára. Szégyen amikor egy felnőtt nő ennyire tájékozatlan a női dolgokról.
2018. márc. 24. 20:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Par honap mulva 14
2018. márc. 24. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen normális. Anyád nem az. Az orvos kiröhögi. Amúgy meg az ultrahangot nem a beteg rendeli meg magának, ez nem étterem.
2018. márc. 24. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen felesleges ezzel dokihoz menni. A menstruációnak több év kell, hogy beálljon (neked meg az elmondásod alapján még csak kicsit több, mint fél éve van meg). Az orvos nem fog veled semmit se csinálni. Anyukád kicsit mintha nem lenne képben a témával...
2018. márc. 24. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen normális ez így a korodban!
2018. márc. 25. 06:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ultrahangra menni, normális orvos meg se csinálja csak szépen elbeszélget anyukáddal hogy tudhatná egy ciklus rendszerességének beállásához évek kellenek, és lehet nem kéne a 14 éves lányát azonnal nőgyógyászhoz cipelni ami mint tudjuk nem kellemes élményegy kislánynak
2018. márc. 25. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Jaj, hát akkor én itt magam vagyok az orvosi csoda! 11 évesen jött meg először és onnantól kezdve 28 naponként minden áldott hónapban. Kivéve persze a 4 gyermekemmel való terhességeket. Szerintem nyugodtan elmehettek nőgyógyászhoz, semmi rossz nem fog történni, nem árt, ha évente egyszer látja az embert nőgyógyász, amiutan már biológiai értelemben is nő lett! :-) Egyébként még az ultrahang a nőgyógyászaton olyan, mint a kilincs az ajtón... Ahol nem csinálnak minden alkalommal rutinszerűen, én oda vissza sem mennék...
2018. márc. 25. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
7-es, egész nyugodtan beírathatod magad a Guiness rekordok könyvébe, mint orvosi csoda. És elég kevés orvosi rendelőbe mennél te vissza!
2018. márc. 25. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

:-D akkor kezdeményezem a családi alapon történő bejegyzesunket

..

Miért pontoz le egy olyan idióta, akinek más a tapasztalata??? És igen, max. 2 helyre járok. Ahol értenek is a szakmához... 40 éves vagyok, láttam ezt-azt... Pontozó világbajnok megmondó emberek...pfff...

2018. márc. 27. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!