Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akik folyásra kaptak hüvelykúp...

Akik folyásra kaptak hüvelykúpot, azoknak volt valami gond a rákszűrés eredménnyel?

Figyelt kérdés
Ma voltam rákszűrésen, és csinált ultrahangot is az orvos. Azt mondta ír fel nekem hüvelykúpot mert lát egy kevés folyást. Viszont nagyon meg vagyok ijedve hogy a rákszűrés eredményem rossz lesz emiatt. Még sosem volt semmi problémám eddig. Valakinek van tapasztalata ebben?
2018. márc. 22. 17:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A fogamzásgátlót nem szeretném abbahagyni amíg nem javasolja az orvos. Megszüntette a görcseim és a vérzés mennyisége is kevesebb lesz. De a fogamzásgátlás miatt irattam fel.

Utolsó válaszadó: Egyébként a hüvelykúp befolyásolja a fogamzásgátló hatékonyságát? Még ugye nem váltottam ma ki,mert nem volt nálam annyi pénz, csak a vizsgálatra, és így nem tudom elolvasni a tájékoztatót, illetve én hülye nem kérdeztem ezt meg az orvostól mert ez a folyásos dolog megzavart. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem csak kíváncsi vagyok.

De a barátom is azt mondta mindenképpen váltsam ki, akár kifizeti nekem a további vizsgálatot is ha úgy van csak ne hanyagoljam el ezt a problémát szerinte. Nyilván nem fogadom el tőle.

Aki írta hogy 3000 ft volt neki a hüvelykúp, annak köszönöm az infót :) az még nem vészes.

2018. márc. 22. 20:40
 12/16 A kérdező kommentje:
#10: Természetesen írhatsz ide saját tapasztalatot. Azért írtam ki a kérdést. Sőt örülök hogy ilyen sok tapasztalatot. Erre voltam kíváncsi. Mindenkinek zöldet adtam!!!
2018. márc. 22. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:
És még annyi, hogy én ezek után vissza nem megyek újat feliratni. Mármint, nekem nem ér annyit ez az egész. Ha valami problémám lesz, akkor elfogadom a gyógyszeres segítséget, de én akkora fájdalmat még nem éreztem, mint mikor pisiléskor a hólyagokhoz, sebekhez hozzáért a pisi. Bőgve kapartam a falat. Hát köszönöm, én a kis folyásokra felírt gyógyszerekből többet nem kérek. Több mint 10 éve figyelek aktívabban oda a nemi szervemmel kapcsolatos dolgokra (22 éves vagyok), azóta figyelgetem a folyást, mégse volt semmilyen bajom belőle
2018. márc. 22. 20:45
 14/16 A kérdező kommentje:
*Sőt örülök hogy ilyen sok tapasztalatot KAPTAM. Kimaradt az a szó véletlenül. Bocsi.
2018. márc. 22. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:

"de én akkora fájdalmat még nem éreztem, mint mikor pisiléskor a hólyagokhoz, sebekhez hozzáért a pisi."

És biztos, hogy allergia volt? Lehet le volt gyengülve az immunrendszered és simán nemi herpeszed volt és nem allergiád. Nem piszkálni akarlak, ne értsd félre, de simán lehetett az is.

2018. márc. 23. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Dokim szerint nincs herpeszem és allergia. Amúgy a herpesz tudtommal nem ilyen. Mármint van egy barátnőm, akinek sajnos van ez, de még szerencsére "csak" kétszer jött ki nála. Ő másabb tüneteket mondott. Ráadásul sokkal enyhébbeket
2018. márc. 23. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!