Akik folyásra kaptak hüvelykúpot, azoknak volt valami gond a rákszűrés eredménnyel?
A fogamzásgátlót nem szeretném abbahagyni amíg nem javasolja az orvos. Megszüntette a görcseim és a vérzés mennyisége is kevesebb lesz. De a fogamzásgátlás miatt irattam fel.
Utolsó válaszadó: Egyébként a hüvelykúp befolyásolja a fogamzásgátló hatékonyságát? Még ugye nem váltottam ma ki,mert nem volt nálam annyi pénz, csak a vizsgálatra, és így nem tudom elolvasni a tájékoztatót, illetve én hülye nem kérdeztem ezt meg az orvostól mert ez a folyásos dolog megzavart. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem csak kíváncsi vagyok.
De a barátom is azt mondta mindenképpen váltsam ki, akár kifizeti nekem a további vizsgálatot is ha úgy van csak ne hanyagoljam el ezt a problémát szerinte. Nyilván nem fogadom el tőle.
Aki írta hogy 3000 ft volt neki a hüvelykúp, annak köszönöm az infót :) az még nem vészes.
"de én akkora fájdalmat még nem éreztem, mint mikor pisiléskor a hólyagokhoz, sebekhez hozzáért a pisi."
És biztos, hogy allergia volt? Lehet le volt gyengülve az immunrendszered és simán nemi herpeszed volt és nem allergiád. Nem piszkálni akarlak, ne értsd félre, de simán lehetett az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!