Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon problémák? (s-o-s)

Tampon problémák? (s-o-s)

Figyelt kérdés
Gyűlölöm a betétet, soha nem vált be, mindig átáztam vele és gusztustalannak is tartom. Nem vagyok már szűz, elég erős a vérzésem az első pár napban és utána olvastam mindennek. OB Pro Comfort Minit vettem, de nem tudom felhelyezni. Próbáltam minden pozíciót, de még a feléig se bírom benyomni magát a tampont, semmilyen irányban sem, bármilyen erősen próbálom. Kb. csak a feje van bent, a háromnegyede kilóg a nagyajkakon kívülre - de így is nagyon fáj (ami nem érdekelne, csak bent legyen már végre). Mit tegyek? Nagyon szeretnék tampont használni és jelenleg rá is vagyok kényszerülve... (Pont olyan helyen jött meg persze, ahol nem alkalmas...) Köszi a gyors válaszokat!
2018. márc. 22. 05:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Enyhe terpeszbe nagylevegő és ahogy beszívod nyomd fel. Esetleg próbálj tükröt használni.
2018. márc. 22. 05:18
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Semleges kémhatású krémmel tudod bekenni hirtelen.

Nappal patikában applikátort tudsz venni, és az csúszik, nem tapad.

Egyébként erős vérzéssel max. 20-30 percig elég egy tampon. Addigra nem csak átereszti a vért, de fütyi vastagságúra duzzad, így menni sem nagyon lehet vele.

2018. márc. 22. 05:21
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem vagy szűz, akkor hogy nem bírsz berakni egy nyamvadt tampont? Vagy ceruzával csináltad magadnak vagy mi? Vagy a pasi bréje volt nádszálvékony?
2018. márc. 22. 05:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg Tampax Compak Pearl tamponnal. Applikátoros és könnyebb felhelyezni. A rossmannba tuti találsz, meg szerintem a dm-ben is :)
2018. márc. 22. 10:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez az applikátor egyébként mit tud? Mert, ha az ujjammal nem tudom benyomni, akkor ennél mi a különbség? (Aki meg a szexet és a menstruációt egymáshoz hasonlítgatja, agybajos.) Egyébként gondolkoztam még valami környezetbarátabb megoldáson is... De nagyon utálom ezt a menstruáció témát. Reméltem, hogy a tampon beválik. :/ De nem, a 4. után feladtam (többnek tűnt amúgy) és inkább szenvedtem a folyamatos WC-re járkálással. Legközelebb már remélem felkészültebb leszek... Köszi a válaszokat!
2018. márc. 23. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!