Lehet hogy terhes?
Sziasztok, 18/F vagyok. Barátnőmmel január végén volt egy kis "baleset". Rövid leszek, szexeltünk, gumi kiszakadt, valószínű elég hamar.. NEM ÉLVEZTEM EL! De mint tudjuk az erekciós cseppek is okozhatnak gondot. Rá 5 napra megjött neki, majd a biztonság kedvéért vettem egy tesztet ami valami okból kifolyólag érvénytelen lett. Felelőtlen módon úgymond nem foglalkoztunk vele. Majd telt az idő, és ismét megjött neki. A baj ott van, hogy szokott a méhénél fájdalmakat érezni, hol gyengébbeket, hol erősebbeket. Ezek a panaszok régen is feltűntek de most kb minden 2-3. nap. Nagy esély van terhességre, vagy lehetnek simán afféle "női gondok"? Én azzal vigasztaltam hogy ha 2x megjött akkor nem lehet baba. De a biológia bebizonyította kevés esetben, hogy lehet. Mit gondoltok erről?
Ha idáig elolvastad, és válaszolsz, nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!