Mit tegyek? Vasárnap óta égő, csípő, viszkető érzésem van, déltől 4ig rendel a nőgyógyász akihez menni szeretnék. Azt írják sürgős esetben nem kell időpont, szerintetek odamehetek időpont nélkül? És nem fog kiröhögni, hogy 24 évesen szűz vagyok?
Szia!
Na, akkor most fog kapni végre egy értelmes választ. :D Én is 24 éves vagyok és szűz, évente járok nőgyógyászhoz és elsőkörben annyit mondanék, amelyik doki a szüzességedre egy rossz szót szól, hagyd ott a fenébe, neki ugyanis nem tiszte azt vizslatni, hogy te x vagy y évesen, mert semmi köze hozzá. Csak tudnia kell róla, hogy óvatosabban vizsgáljon meg. A csípő, viszkető érzés gombás fertőzésre utal, ami nem tartozik a sürgősségi ellátás kategóriába (ellentétben egy súlyos vérzéssel mondjuk), szóval én kérnék inkább időpontot és úgy mennék oda.
Ezekkel a gyökér válaszolókkal meg ne foglalkozz, akik meg csak azzal tudnak dicsekedni, mennyire ügyesen b*tak 17 évesen, büszkék lehetnek magukra, hogy csak ezzel tudnak eldicsekedni szánalmas kis életükből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!