Volt már valaki (Debrecenben az Oti-ban), Dr Ádám Krisztinánál? Mi a véleményetek róla?
szia
arra lennék kíváncsi voltál e nála,és ha igen rendes volt e?
Hát, nagyjából igen, viszont én ilyen rossz érzéssel talán csak két alkalommal jöttem ki nőgyógyásztól.
Többet nem is megyek a Bethlen útiba.
Üdv! Terhességem 29.hetében az egri kórház szülészeti osztályán ismertem meg a doktornőt,elvileg Ő vett volna fel az osztályra, mert a főorvos be akart fektetni megfigyelésre a véreredményem alapján. A doktornő elsőre nem tűnt sem kedvesnek,sem szimpatikusnak, de hosszasan átnézte a papírjaimat,utána megvizsgált és közben nagyon sokat kérdezett,majd újra átnézte a véreredményemet. Csak annyit mondott,hogy várjak... felhívta a főorvost és azt javasolta neki,hogy küldjenek át mentővel a Debreceni Klinikára,mert ott speciálisabb a koraszülött ellátás,szerinte nagy a baj,súlyos terhességi mérgezésre gyanakszik és ebből biztosan koraszülés lesz. A Főorvos elutasította a kérését számomra érthetetlen okokból. Én akkor már alig láttam a könnyeimtől,a félelemtől,a fájdalomtól...
A doktornő adott egy tüdőérlelőt,megfogta a kezem és azt mondta,hogy "minden rendben lesz " Ez volt az első nyugodt pillanatom,amikor már gondolkodni is tudtam és a férjemmel úgy döntöttünk, hogy visszautasítjuk az ellátást és saját felelősségre elhagyjuk a kórházat. A Debreceni Klinikán már vártak minket,tudtak az érkezésünkről,természetesen a doktornőnek köszönhetően. Azonnali életmentő császármetszéssel hozták világra a kislányunkat,aki 790 grammal született. A diagnózis Hellp Szindróma volt,vagyis a legsúlyosabb terhességi mérgezés,aminek rendkívül magas a halálozási aránya. A doktornő egyébként felírta a telefonszámomat és még másnap is érdeklődött hogy vagyunk?! Fiatal kora ellenére kimagasló szaktudással rendelkezik és nem félt kimondani a véleményét/diagnózisát idősebb,tapasztaltabb kollégájának/felettesének sem! Ami engem és a családomat illet,mindig hálával és köszönettel fogok rá gondolni!!! Ennek a történetnek 2 éve,vagyis van egy gyönyörű, csodálatos,egészséges 2 éves kislányunk,aki koraszülöttként jött a világra a lehető legjobb helyen!!!
Igen, egy hirtelen fellépett problémával gyakorlatilag az "utcáról" estem be hozzá, azt se tudom, ő e a körzetim egyáltalán, de ő tudott időpont nélkül fogadni.
Nem bájolog sokat, de nagyon alaposan vizsgál, megnézte az előző, nem nőgyógyászati leleteimet is. Hab a tortán hogy urológiáról kerültem hozzá azzal hogy nőgyógyászati a probléma, és bár ő adott a meglevő gyulladásomra hüvelykúpot, megmondta hogy szerinte urológia, így arra is adott gyógyszert. Neki volt igaza, egy távozó vesekő okozta a fájdalmat. Összességében lehet hogy nem lelkizős de nagyon alapos és okos nő benyomását keltette, nekem pozitív élmény volt nagyon.
Szerintem nagyon korrekt és kedves nő!
Mindenkinek szivből ajánlom, nem ragaszkodik az elavult módszerekhez pl fogamzásgátlás terén, a legjobb megoldásokat keresi ami a páciens igényeihez igazodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!