Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az orvos ranezesre korai...

Az orvos ranezesre korai klimaxot allapitott meg, milyen vizsgalatokra lenne szukseg ennek igazolasara?

Figyelt kérdés

42 eves vagyok,tavaly volt ket vetelessel vegzodott terhessegem,a masodik utan teljesen felborult a ciklusom,hol ket-harom,maskor hat hetre jott meg a menstruaciom.

Semmilyen vizsgalatot nem vegzett es kerdesemre,hogy esetleg vervetelre nincs-e szukseg,azt mondta,felesleges. Baratcserje kapszulat irt fel es harom honap mulvara adott idopontot.

Semmilyen egyeb klimaxra utalo tunetem nincsen azok kozul,amiket olvastam.

Ez egy fizetos orvos,akiben eddig nagyon megbiztam. Sajnos honapokra elore nincs hely egyik praxisban sem a kornyekbeli varosokban. Vervetelt beutalo nelkul nem csinalnak,de nekem mar folyamatosan faj a hasam es szeretnem tudni,mi lehet ez.

Megprobalnek Magyarorszagon nogyogyaszt vagy/es endokrinologust talalni,aki fogad,de max egy napra tudok odautazni,ezert szeretnem tudni,pontosan mire is lenne szukseg.

2018. márc. 18. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
"folyamatosan faj a hasam" -ezzel a háziorvoshoz fordulj! Kivizsgálja! A hasi bizonytalan fájásokkal muszáj foglalkozni mert ezerféle lehet.
2018. márc. 18. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Korai klimax a szart! Keress másik orvost, de ha nem magyar állampolgár vagy itt is csak fizetős orvos fog ellátni
2018. márc. 18. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

42 évesen nem lehet korai klimaxod, mert annak a definíciója az, hogy 40 éves kor előtt következik be a menopausa:D

Egyébként hormonvizsgálatokkal lehetne igazolni.

De a hasfájást a kklimax sem magyarázná.

2018. márc. 18. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj el az orvoshoz, és mond meg neki, hogy fáj a hasad. Kérj hormonvizsgálatot, vérvételt, hüvelyi ultrahangot. Soron kívül el kell fogadniuk. Mostanában így megy ez, mert nincs keretük a vizsgálatokra. Kicsit erőszakosabban kell kérni.
2018. márc. 18. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nőknek nem szeretek erről írni, mert zsigerből elutasítják. Pedig a megoldás az állati zsiradékban van, a növényi olajokkal szemben. 40 éve eszünk olajokat, a szervezetünk messze nincs rá felkészülve. Az olajoktól nem ürül az epe, egy sor hormonális, mentális, immunrendszeri problémát generálva ezzel. Az orvosi protokollba viszont nem fér bele ennek a hangoztatása.
2018. márc. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!