Az orvos ranezesre korai klimaxot allapitott meg, milyen vizsgalatokra lenne szukseg ennek igazolasara?
42 eves vagyok,tavaly volt ket vetelessel vegzodott terhessegem,a masodik utan teljesen felborult a ciklusom,hol ket-harom,maskor hat hetre jott meg a menstruaciom.
Semmilyen vizsgalatot nem vegzett es kerdesemre,hogy esetleg vervetelre nincs-e szukseg,azt mondta,felesleges. Baratcserje kapszulat irt fel es harom honap mulvara adott idopontot.
Semmilyen egyeb klimaxra utalo tunetem nincsen azok kozul,amiket olvastam.
Ez egy fizetos orvos,akiben eddig nagyon megbiztam. Sajnos honapokra elore nincs hely egyik praxisban sem a kornyekbeli varosokban. Vervetelt beutalo nelkul nem csinalnak,de nekem mar folyamatosan faj a hasam es szeretnem tudni,mi lehet ez.
Megprobalnek Magyarorszagon nogyogyaszt vagy/es endokrinologust talalni,aki fogad,de max egy napra tudok odautazni,ezert szeretnem tudni,pontosan mire is lenne szukseg.
42 évesen nem lehet korai klimaxod, mert annak a definíciója az, hogy 40 éves kor előtt következik be a menopausa:D
Egyébként hormonvizsgálatokkal lehetne igazolni.
De a hasfájást a kklimax sem magyarázná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!