Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Görcsölgetek, de egy hete...

Görcsölgetek, de egy hete késik. Görcsölés ellenére várhatok babát?

Figyelt kérdés
Szóval elég nagy stressz van rajtam, beteg voltam, fogytam úgyhogy meglehet hogy emiatt késik, tekintve hogy múlt hónapban is ez volt. Mégis aggódok, mert másfél hete voltunk először együtt a barátommal. Védekeztünk, elméletileg semmi gond nem volt, és tudom, hogy az első szeretkezés után késhet, azért mégis picit bennem van a félsz. A fő kérdés, ha esetleg babát várnék, lehetnének PMS-szerű tüneteim? Szokásos sírhatnék, sokkal gyengébb, de görcsök?
2010. jún. 9. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos eléggé hasonlóak a mensi előjelei és a beágyazódás jelei.Egy teszt segítene,hogy megnyugodj és lehet,hogy utána már meg is jönne.Ha rendesen védekeztetek,akkor nem lehet gond,nyugtasd magad ezzel és csinálj egy tesztet!
2010. jún. 9. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ :)

Azt nem írtam hogy 18 éves vagyok, 11 éves korom óta menstruálok és elég pontos szokott lenni, de múlt hónapban is sokat késett. A másik, hogy 26-án voltunk együtt, 12-13.án ovuláltam. A beágyazódás elméletileg 5-6 nap, ha állapotos is lettem, a beágyazódás jeleit nem most éreznén nem?

Azért agy tesztet persze csinálok :)

Köszönöm szépen mégegyszer :)

2010. jún. 9. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok: tényleg nem akarom rádhozni a frászt!A beágyazódást írtam,mert kb. akkortól lehetnek már jelei a terhességnek,persze van,akinek az első kimaradt vérzése után jönnek csak a jelek,van,akinek egyáltalán nincsenek jelei.Nálam voltak apró jelek a beágyazódástól kezdve.Görcsölgetés,ilyen itt szúr-ott szúr érzés,mellfeszülés,puffadás,hangulat ingadozás.Látod,ezek teljesen olyanok,mint a mensi előjelei,szóval én csak azért figyeltem magam ennyire,mert babát terveztünk és alig vártam,hogy összejöjjön,így szinte az első aadandó lehetőségnél teszteltem.

Neked is a tesztet ajnálom,főleg,ha normális a ciklusod,ritkán késik,mert most lehet a stressztől is.Eddig normális volt a mensid,mert szűz voltál és nem kellett azon rágódnod,hogy esetleg teherbe estél.Ennek most megvan a lehetősége és szinte rágörcsölsz a dologra,amivel befolyásolni tudod a vérzésed.A teszt azért lenne jó,hogy megnyugtasson nincs baba és lehet,hogy már aznap este meg is jönne.

Kívánom,hogy így legyen!

2010. jún. 9. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Neked meg gratulálok a babához ^^ Én is nagyon szeretnék majd babákat, csak nem most, mert most még nem tudnám nekik megadni azt amit kell.

Tényleg nagyon köszönöm :)

2010. jún. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!