Görcsölgetek, de egy hete késik. Görcsölés ellenére várhatok babát?
Köszönöm a gyors választ :)
Azt nem írtam hogy 18 éves vagyok, 11 éves korom óta menstruálok és elég pontos szokott lenni, de múlt hónapban is sokat késett. A másik, hogy 26-án voltunk együtt, 12-13.án ovuláltam. A beágyazódás elméletileg 5-6 nap, ha állapotos is lettem, a beágyazódás jeleit nem most éreznén nem?
Azért agy tesztet persze csinálok :)
Köszönöm szépen mégegyszer :)
Első vagyok: tényleg nem akarom rádhozni a frászt!A beágyazódást írtam,mert kb. akkortól lehetnek már jelei a terhességnek,persze van,akinek az első kimaradt vérzése után jönnek csak a jelek,van,akinek egyáltalán nincsenek jelei.Nálam voltak apró jelek a beágyazódástól kezdve.Görcsölgetés,ilyen itt szúr-ott szúr érzés,mellfeszülés,puffadás,hangulat ingadozás.Látod,ezek teljesen olyanok,mint a mensi előjelei,szóval én csak azért figyeltem magam ennyire,mert babát terveztünk és alig vártam,hogy összejöjjön,így szinte az első aadandó lehetőségnél teszteltem.
Neked is a tesztet ajnálom,főleg,ha normális a ciklusod,ritkán késik,mert most lehet a stressztől is.Eddig normális volt a mensid,mert szűz voltál és nem kellett azon rágódnod,hogy esetleg teherbe estél.Ennek most megvan a lehetősége és szinte rágörcsölsz a dologra,amivel befolyásolni tudod a vérzésed.A teszt azért lenne jó,hogy megnyugtasson nincs baba és lehet,hogy már aznap este meg is jönne.
Kívánom,hogy így legyen!
Nagyon szépen köszönöm!
Neked meg gratulálok a babához ^^ Én is nagyon szeretnék majd babákat, csak nem most, mert most még nem tudnám nekik megadni azt amit kell.
Tényleg nagyon köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!