Igaz hogy meddő leszek?
Pár éve vagyok Bulimiás és mostsniban koplalok.
Megszokot jönni. De van hogy 6 hétre és 3-4 napig tart...
Na, ehhez hadd szóljak hozzá!
158 centi vagyok, 40-45kg között... nem hiszem, hogy kórosan sovány lennék, nem látszanak ki a csontjaim.
Igaz egyáltalán nem magas a testzsír százalékom, de nincsenek egészségügyi gondjaim, mert ennyire vékony vagyok!
11. Az azért más, hogy magadtól, természetesen vagy ennyi.
A kérdező csaj megvonásokkal ennyi, jóformán éhezéssel az.
Én magam 85 kilós férfi vagyok. de ha én csinálnám ezt, kb 60 kilóra fogynék (minusz 15 kiló izom, 5 kiló zsír)
Ehhez a magassághoz az ideális súly 49 és 59 között van kb. 44-től van a még egészséges kategória, azalatt kóros soványság.
A szervezeted ilyenkor túlélő módba kapcsol, lassítja, vagy leállítja a nem létfontosságú funkciókat (pl. szaporodás), hogy fenntartsa a létfontosságúakat (szívműködés, légzés).
Emiatt van, hogy sokaknak ilyenkor leâll a menzeszük. Aztán eljön az a pont, amikor már azt sem tudja fenntartani.
Igazad van, ne bízz! Egy szívinfarktus, vagy légzés leállás sokkal nagyobb élmény. De legalább nem leszel kövér a koporsóban.
159 cm vagyok 48 kg én edzek és egészségesen étkezem hogy rendesen meglegyek ennyi kiló vagy több izmok felszedésével természetesen
amit te teszel azzal megölöd az izmaidat a belső szerveidet .... meg kéne először híznod fokozatosan hogy az izmaidat is tápláld meg és helyre rakd az emésztésedet ehhez kellene híznod majd utána edzened hogy formás légy és úgy vékony hogy közben erős és egészséges ! Először egy lelkitámasz kell pschiomókus aki eljuttat elmeileg abba az állapotba hogy felfogd ezzel meg ölöd magad! Más módszer kell hogy te a testedet szépnek lásd és magadat elfogadd:) ha erre a szintre eljutsz akkor orvosi segítsággel el kel lkezdeni a fokozatos javító étrendet, tápanyagokkal egészségesen izmokat fejlesztve mozgással. De ezek 2-3 évek egy mentálisan beteg embernél reméle megfontolod amit írtam... Egészségesen kell vékonynak lenni egészséges módszerekkel étkezés edzés életmód! Nem beteggé tenni a tested
szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!