Fiúk! Ti mit éreztek akkor, amikor a NŐI PROBLÉMÁKKAL viccelődtök? És lányok, titeket zavar?
Szerintem a nők rontották el azzal, hogy női problémáknak keresztelték el, és nem nevezik nevén. A betét -és babapelusreklámokban is mindig azt mondják, hogy magába szívja a "folyadékot" meg a "nedvességet". Mivel a nőknek ez általában természetes, a férfiak finom lelke miatt kellett elkeresztelni női problémának. És ami tabu, azzal általában viccelődnek.
23/L
Hát, én nem szoktam viccelődni vele, ellenben nőket már többször hallottam.
43F
Engem az idegesít, mikor ha rosszul vagyok suliban, semmi tekintettel nincsenek rám.. Még a nőtársaim se!!! Nem tudom, miért?!
Pedig tényleg nagyon rosszul szoktam lenni.. Volt, hogy mentőt hívtunk otthonra.. Pedig eléggé nagy a tűrőképességem...
De komolyan ilyenkor b*sztatnak is.. :O Még a barátnőim is, hogy mit tettetem magam.. :O
A többi viccelődés annyira nem zavar... Én éretlennek tartom azokat, akik ilyenekkel viccelődnek.
15/L
Engem nagyon zavar, el sem tudod képzelni milyen hülye csoporttársaim vannak... Múltkor jogon a nemi erőszakról volt szó,és mondta a tanár h az egyetemen mikor tanították ezt "átvedlettek" nőgyógyásszá mert olyan részletességgel tanították az egészet, és a hülyegyerek csoporttársaim nevettek rajta, meg ha szóba kerül a nőgyógyász kifejezés,azon is viccelődnek. Pedig ezek már huszonévesek.
Vagy szünetben az egyik, ráadásul rondább srác, az osztályterem közepén elkezdte mesélni,h mikor a 3.barátnője széttette a lábait először látta h mekkora "lyuka" van,és kérdezte is tőle h szült is e már meg ilyenek. Most vki azt hiszi ettől lesz jobb pasi h ilyeneket mesél a csoport előtt, ráadásul olyan hangnemben mintha pl számítógépekről beszélne???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!