Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most nemi betegségem van,...

Most nemi betegségem van, vagy csak az óvszerre (esetleg a sikosítóra) vagyok allergiás?

Figyelt kérdés

Körülbelül 4-5 napja kezdődtek a tünetek. Viszkető, égető érzés a hüvelynyílásnál, szárazság valamint a hüvelybemenetelnél fehér túró szerű váladékra lettem figyelmes. Böngésztem az interneten, és 2 dologra gyanakszok: candida albicans fertőzés (hüvelygomba), vagy a gumira vagyok érzékeny. A párommal aktív nemi életet élünk, a kellemetlen tünetek ellenére is. Óvszert az esetek 90%ban használunk (de nem mindig ezért nem tartom kizártnak a nemi betegséget). Amikor ki szokta belőlem húzni a péniszét erősen égő érzést tapsztalok a hüvelybemenetelnél. Ez az érzés pár percen belül csillapodik, de teljesen nem szűnik meg.

Kb. 2 héttel ezelőtt antibiotikumot szedtem, ezért lehetséges hogy a hüvelyflóra felborulása következtében hüvelygomba alakult ki...

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat. Kétségbe vagyok esve. Ha valakinek hasonló problémái voltak , akkor nagyon megköszönném ha ezt megosztaná velem , illetve hogy mi a teendő. :)

2018. márc. 6. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg gomba.De te is tudod hogy ezzel orvoshoz kéne menni,már csak azért is,mert a párodnak is kell gyógyszer,mert te hiába gyogyulsz meg, ha ő visszafertőz. Márpedig fog, mivel betegen is szexeltél vele (??).Ez nem kinos, bármelyikünkkel megeshet,sőt a gomba elég gyakori is, bárhol elkaphatod. Szóval menj orvoshoz :)
2018. márc. 6. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen menj orvoshoz, mert ez gombás és/vagy bakteriális fertőzés. Valószínűleg az antibiotikum miatt alakult ki. A párodat is ki kell kezekni, különben csak odavissza fogjátok fertőzni egymást. Az pedig neked lesz rossszabb, mert a legtöbb fertőzés a pasikon tünetmentes.
2018. márc. 6. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Ne légy kétségbe esve, hanem menj el holnap nőgyógyászhoz. Óvszert nem 90 %-ban kellene használnotok, hanem minden esetben. A tútószerű folyás gombára utal, kapsz rá majd valamit, de kérdezd meg az orvost, hogy a párodat mivel kezeljétek.
2018. márc. 6. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez gombának tűnő tünet.
2018. márc. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!