Most nemi betegségem van, vagy csak az óvszerre (esetleg a sikosítóra) vagyok allergiás?
Körülbelül 4-5 napja kezdődtek a tünetek. Viszkető, égető érzés a hüvelynyílásnál, szárazság valamint a hüvelybemenetelnél fehér túró szerű váladékra lettem figyelmes. Böngésztem az interneten, és 2 dologra gyanakszok: candida albicans fertőzés (hüvelygomba), vagy a gumira vagyok érzékeny. A párommal aktív nemi életet élünk, a kellemetlen tünetek ellenére is. Óvszert az esetek 90%ban használunk (de nem mindig ezért nem tartom kizártnak a nemi betegséget). Amikor ki szokta belőlem húzni a péniszét erősen égő érzést tapsztalok a hüvelybemenetelnél. Ez az érzés pár percen belül csillapodik, de teljesen nem szűnik meg.
Kb. 2 héttel ezelőtt antibiotikumot szedtem, ezért lehetséges hogy a hüvelyflóra felborulása következtében hüvelygomba alakult ki...
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat. Kétségbe vagyok esve. Ha valakinek hasonló problémái voltak , akkor nagyon megköszönném ha ezt megosztaná velem , illetve hogy mi a teendő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!