Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az ágyékomnál van 2 nyirokcsom...

Az ágyékomnál van 2 nyirokcsomó megduzzadva, több mint 1 éve, milyen orvoshoz forduljak?

Figyelt kérdés
A nyáron mutattam nőgyógyásznak, meg bőrgyógyásznak is. Azt mondták ha nem fáj, akkor nincsen baj. De engem zavar hogy ott vannak, nem kéne ott lennie. Magánorvosoknál voltam. Keressek másik bőrgyógyászt?
2018. márc. 4. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben érdemes elmenned máshoz is, főleg, hogy téged zavar, ami érthető... én biztosan addig mennék, ameddig nem tudna valaki segíteni nekem, főleg, hogy egészségileg is bele lehet ebbe őrülni, ha nem vagy nyugodt a csomók miatt. Valószínűleg egyébként egyszerű zsírcsomók, amiket simán el tudnak 5 perc alatt távolítani. Ne aggódj, nem lesz semmi gond, de másik orvost keress mindenképpen. Kitartást!
2018. márc. 4. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért nem hiszel a saját orvosodnak? És ha a másik orvos is ugyanazt mondja, akkor mész a harmadikhoz? Különben a nyirokcsomó nem bőrgyógyászati probléma. Persze előbb utóbb csak találsz olyant is aki pénzért kiveszi neked.
2018. márc. 4. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a háziorvost, hova menj ezzel.
2018. márc. 4. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!