Lágyéknál elszíneződés?
másnak is van olyan, hogy a combnál a intim területen a bőr elvan szineződve? sötétebb barna a bőr mint a többi területen, kicsit lilás talán.
nem fáj, nem hámlik, nem is viszket, csak csúnya
nem szívesen vetkőzök így le férfi előtt.
mitől lehet ez?
mit tehetek ellene?
27nő
"Gyakran eltérő tónusú bőr borítja a nők intim testrészét. A világos bőrű nők szeméremajka általában barna vagy lilás árnyalatú, míg a sötétebb tónusú területet gyakran halványabb szín fedi. Emellett a gát és a kisajkak általában sokkal világosabb, rózsaszín árnyalatú a nagyajkakhoz képest."
Teljesen normális 😊
leginkább a dagiknál szokott ez lenni.
az állandó dörzsölés miatt megvastagszik a területen a bőr,ami eleinte belilul az állandó irritációtól.
ha e miatt van,akkor diéta és némi edzés segíthet a problémán.
Ekkora ökörséget, amit a kettes irt... én teljesen átlagos alkat vagyok, és nekem is sötétebb szinü ott a bör. Eddig egy pasim sem szolt érte, böszen lefetyeltek ki igy is. Nyugi, semmi bajod nincs, ez természetes, mindenkinek más a nemi szerv körüli része, alakja, szine, stb.
Ne izgulj, a pasikat ez nem érdekli.
Semmit ne csinálj, tök normális, hogy ilyen....
Hidd el, nem lesz olyan férfi, akinek emiatt nem fog tetszeni a puncid.
Ugye srácok?
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!