Fogamzásgátló 2. levélnél ez normális?
Sziasztok!
Az orvosom Cypromixet írt fel nekem, mert PCO gyanús vagyok. Legfőbb problémám a gyógyszer felíratása előtt az állandó vérezgetés volt hó közben. Emiatt a szexuális életem egyenlő volt a nullával. Ezenkívül elkezdtem szőrösödni a hasamon. Az arcomon pedig jöttek elő a pattanások. Mivel még nem szeretnék kisbabát, ezért az elsődleges az volt, hogy a ciklusomat beállítsam.
Előző hónapban, mikor elkezdtem szedni a gyógyszert, végigvéreztem a hónapot. Rengeteget olvastam fórumokon és ezt normálisnak írták a lányok. Most járok a 2. levél 10. szeménél és barna darabos folyás kezdődött.
Normális, hogy a második hónapban is ez van még?
Mi történik ilyenkor? Miért lökődik le a méhnyálkahártya?
Aggódom és ideges vagyok. Előre is köszönöm a válaszokat!
(Vizsgálatokon voltam korábban és nem találtak semmit.)
Fogamzásgátló nem fog ezen segíteni. Csak elfedi a problémát. Ha abbahagyod ugyanolyan lesz majd minden.
Mivel még csak kb 2 hónapja szeded ezért még nem szokott hozzá a szervezeted. Kell hozzá legalább 3 hónap.
Én el se kezdtem volna szedni a gyógyszert de persze te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!