Mi a véleményeteket a Lactofeel hüvelygélről?
Szerintem nagyon hasznos, nekem nagyon bevált.
A nőgyógyászom anno méhszájseb miatt javasolta a lactofeelt, azóta többször is használtam, már évek óta P1-es a citológiám.
A bajom nekem is az vele, hogy kifolyik gyorsan, így én úgy szoktam, hogy mensi után (tisztasági betétet használva) éjjelre teszem fel úgy, hogy egy párnával egészen csípőtől megemelem a fenekemet, és a lábaimat felhúzom (a fejem alá ilyenkor nem rakok párnát). Egy idő után el is lehet oldalra fordulni, de a csípőd maradjon megemelve.
Ezzel a módszerrel nekem csak reggel folyik ki a mosdóban. Amúgy ha folyik, akkor hamar kijön, nem folyik napokig. Az első pisilésnél kijön sajnos minden:(
Amikor nem volt a patikában, akkor próbáltam egy másik hasonló terméket, viszont az vmi durva gyógynövényes volt, mert nagyon csípett. A lactofeel legalabb nem csíp, és nekem teljesen illat/szagmentes azóta hosszú távon. :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!