Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez meg nem jelent gombat, ugye?

Ez meg nem jelent gombat, ugye?

Figyelt kérdés
Tudom, rengeteg ilyen kerdes van, de egyik se pont olyan, mint az enyem. Napi szinten folyasom van, szagtalan, a bugyin feher es elegge kremes allagu. A csiklo es a kisajkak talalkozasanal a folyas lehet, mert ott is estere feher, de mosakodas utan nem. Nem viszket meg semmi mas tunet nincs, de ugy hallottam, hogy a menzesz utani napokban kevesebb a folyas mennyisege, de nekem egyaltalan nem. Azt is tudom, hogy nehany nonek tobb van, ezert kerdezem, hogy ez meg normalis e.
2018. febr. 27. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A természet úgy alkotta meg a külvilágra nyitott testnyílásokat, hogy a belső szövetréteg mindig termeljen kifelé folyó váladékot, ami megakadályozza kívülről kórokozók bejutását.
2018. febr. 27. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Amiről beszélsz, az egy teljesen természetes fehérfolyás. Nem minden nőnek van kevesebb folyása menstruáció után. Ez is változó.
2018. febr. 27. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális fehérfolyásod van.
2018. febr. 28. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!