Ez meg nem jelent gombat, ugye?
Figyelt kérdés
Tudom, rengeteg ilyen kerdes van, de egyik se pont olyan, mint az enyem. Napi szinten folyasom van, szagtalan, a bugyin feher es elegge kremes allagu. A csiklo es a kisajkak talalkozasanal a folyas lehet, mert ott is estere feher, de mosakodas utan nem. Nem viszket meg semmi mas tunet nincs, de ugy hallottam, hogy a menzesz utani napokban kevesebb a folyas mennyisege, de nekem egyaltalan nem. Azt is tudom, hogy nehany nonek tobb van, ezert kerdezem, hogy ez meg normalis e.2018. febr. 27. 20:52
1/3 anonim válasza:
A természet úgy alkotta meg a külvilágra nyitott testnyílásokat, hogy a belső szövetréteg mindig termeljen kifelé folyó váladékot, ami megakadályozza kívülről kórokozók bejutását.
2/3 anonim válasza:
Amiről beszélsz, az egy teljesen természetes fehérfolyás. Nem minden nőnek van kevesebb folyása menstruáció után. Ez is változó.
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális fehérfolyásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!