A menstruáció melyik napját szenveded meg legjobban? Pontosan milyen tüneteid vannak azokon a napokon?
Nekem mind közük talán a 3.-4. napja a legrosszabb.Akkor legerősebb a vérzés , ami mg csak nem zavarna különösebben, de rohamszerű rosszullétek jönnek rám, főleg késő éjjel és hajnalban.Ilyenkor arra ébredek, hogy nagyon remegek (ráz a hideg), kihűl teljesen kezem, lábam, nem tudok felmelegedni, nagyon gyenge vagyok, alig birok menni, felmegy a vérnyomásom néha nagyon magasra is.Közben a hangulatom is fura félek, szorongok, szapora a pulzusom.Ezen a 3-4. napon szokott általában előjönni az ilyenkor szokásos migrénem is.A bőröm ilyenkor rendkívül sápadt, a szemeim táskásak.
Legjobban ezt a hidegrázós, vérnyomásos problémát nem tudom hová tenni, nem nagyon hallok ilyen panaszt nő ismerőseimtől.Orvos sem tud mit mondani rá...
Na meg az a legyengülés.Ha utcán történne, nem tudom hogy birnék haza mászni.Normális ez így?Valakinek hasonlók?
Első a legrosszabb. Mindenféle "tünetem" van. Hidegrázás, iszonyat fájdalom, hasmenés, rossz közérzet, szédülés, ájulás, stb...
Az utána lévő 1-2 nap is szar. Aztán talán a 4. naptól elviselhető de a kedvem akkor sem jobb.
Első nap nagyon rossz, a többi maximum kellemetlen.
Nekem az első nap erős görcs, hányás, hasmenés, remegés, lábzsibbadás/gyengeség. Ez utóbbi a görcsök nélkül is jelentkezik nagyon kellemetlen.
Nálam a Flektor rapid por vált be nospaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!