Milyen tapasztalataitok vannak a Pharmatex kúppal / hüvelytablettával / hüvelylágykapszulával?
1. Önmagában nem megbízható, max. ha már 45 év felett vagy, mikor alapból jelentősen csökkent a fertilitás.
2. Én a kúpot próbáltam, úgy csípett, mint a fene. Rohantam kimosni, de még 2 óráig sajgott az egész. Hagy ne mondjam, szex már nem volt...
Kedves kérdező!
Én nem értek teljesen egyet a felettem szólókkal... Tájékozódni kellene először. Nem úgy megy, hogy "Jaj,én inkább a kenőcsöt veszem meg, mert az tovább véd mint a kúp." NEM! Ez oltári nagy baromság! A hüvelynedvességnek megfelelő készítményt kell kiválasztani. Ez a legfontosabb! A másik pedig az, hogy SZIGORÚAN BE KELL TARTANI azt, ami a betegtájékoztatóban le van írva (szappannal ne mosakodj ott lent mielőtt felhelyezed / ténylegesen ki kell várni azt az időt, míg elkezd hatni / csak tiszta vízzel mosakodj lent aktus után, bizonyos ideig egyelőre hüvelyöblítés nélkül / MINDEN együttlét előtt kell alkalmazni)! Mi csak ezt használjuk a párommal, semmi mást. Tökéletesen megfelel, nincs gyerek sem... Persze vannak olyan esetek, mikor irritáció alakulhat ki, ami nem lehet túl kellemes érzés. Mindenképp olvasd el neten az összetevőit! Remélem tudtam segíteni. :)
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!