Szaraz huvely neha?
Figyelt kérdés
Szaraz a huvelyem szex kozbe neha es ezert faj is!
Menstuaciokor tampont hasznalok.. es a vege fele amikor nincs semmi sajnos akkor is tudom nem a legjobb.
De szerintetek miert csak neha vagyok szaraz..nincs problema az izgatassal. Nagyon faj igy kozbe.
Fogamzasgatlot is szedek.
Valaki tudna tanacsot adni? Mitol van? Mit hasznaljak?
Elmegyek nogyagyaszhoz ha ezzel jonnetek:)
2018. febr. 23. 00:05
1/4 anonim válasza:
Normális ha egy nő hüvelye kiszárad sex közben ezért találták ki a sikósítót segít az élvezeteknek. Semmi bajod nincsen nyugi. :)
2/4 anonim válasza:
A fogamzásgátló okozhat hüvelyszárazságot. Használjatok síkosítót. Az egyébként nem igazán jó, ha a megvonásos vérzés legvégén is tampont használsz, mert ha kevés a vér, a természetes nyálkahártyát kiszárítja a tampon, így pedig fogékonyabb lehetsz fertőzésekre. Ha teheted, olyankor már csak betétet használj.
3/4 A kérdező kommentje:
Ma elvoltam orvosnal. Elmeletileg elkaphattam valamit a nyilvanos wc.
Most kitenyesztik. De ugy nez ki gombas fertozes.
Ezert szaradtam akkor ki szex kozbe?
2018. febr. 23. 15:34
4/4 anonim válasza:
Lehetséges. Mostantól a kezelés végéig tilos a szex. Ha bebizonyosodik, hogy fertőzésed van, a párod is legyen kikezelve, különben odavissza adogatjátok majd egymásnak. Annak pedig te iszod majd meg a levét, mert a legtöbb fertőzés a férfiak körében tünetmentes, a nőkön viszont mutatkoznak a kellemetlen tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!