Az alkohól befolyásolja a terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Tegnap este elmentem egy barátommal inni. Nem ittam sokat csak kettő sőrt. A probléma ott kezdődik hogy a mensim már lassan 2 hete késik és a barátommal védekezünk minden alkalommal gumival. Már egyszer csináltam tetszett ami negatív lett de még egyszer meg szeretném csinálni biztos ami biztos. Ebben a hónapban beteg is voltam és gyógyszert is szettem a lázra. Tudom kicsit tömör de ha valaki tudna nekem segíteni örülnék neki és előre is köszönöm. (Ha valaki abban is tudna segíteni hogy miért késik azt is köszönöm)2018. febr. 22. 17:10
1/3 anonim válasza:
A betegség épp elég ahhoz, hogy késsen.
2/3 A kérdező kommentje:
És mennyit kellene várnom a tesztel kapcsolatban azt még ki felejtettem. (Mert szerintem az alkohol befolyásolja a teszt eredményt)
2018. febr. 22. 17:17
3/3 anonim válasza:
A terhességi teszt a vizeletben található HCG-t mutatja ki, ami terhesség esetén termelődik. Semmi köze az alkoholhoz. Ha a mensid késik, akkor már pontos eredményt ad a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!