Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Több negatív teszt, semmi...

Több negatív teszt, semmi tünet, mégsem jelentkezik a menstruációm. Lehetek babás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon sok ilyen jellegű kérdésbe futottam már bele itt és sok más oldalon is, de konkrétan olyan, ami engem is érdekelt volna nem volt, így gondoltam megpróbálom, hátha kapok pár bátorító, segítőkész hozzászólást.

A menstruációm viszonylag rendesen be van állva, február 9-10.-e környékére vártam ebben a hónapban. Másfél év után most pár hónapja van megint párkapcsolatom és nemi életem is, és mivel az óvszerrel való együttlétet egyikünk sem tudja elviselni (nem kényeskedés kérdése, én teljesen kiszáradok tőle, abszolút nem tudom élvezni az együttlétet), ezért a megszakításos módszerrel védekeztünk. A menstruációm kimaradása utáni első napon vettem egy tesztet, ami negatív lett, így vártam tovább. Pár nappal később barnás pecsételő vérzésem volt, így úgy láttam jónak, ha megint csinálok tesztet. A menstruációm kimaradása után egy héttel csináltam még egy tesztet napközben, és másnap reggel egy újabbat a reggeli vizelettel. Mindegyik negatív lett.

A néhai hányingeren kívül semmi tünetem nincs, én azt viszont a családon és a páromon is végigmenő vírusnak tudtam be.

Mit gondoltok, lehetek babás? Volt már valakivel hasonló?

U.i.: Tudom, hogy sokan azt fogjátok írni menjek el orvoshoz, az is tervben van, de gondoltam megkérdezem hátha járt már valaki hasonló cipőben.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. febr. 21. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én meg a fizumat vártam 9-10.-e környékére, de az is elmaradt. Azért lehetne vitatkozni melyik a rosszabb... :|
2018. febr. 21. 21:17
 2/7 A kérdező kommentje:
En kis naiv, egy pillanatra azt hittem ilyen gyorsan valami ertelmes valasz jott :D De teny.. Nem irigyellek.
2018. febr. 21. 21:25
 3/7 anonim válasza:
Most én is vagyok, lassan 2 hete késik teszt negatív
2018. febr. 22. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy hét után is negatív a teszt, akkor nem vagy terhes. Mindenesetre tényleg menj el dokihoz, elég sok oka lehet. Hány éves vagy?
2018. febr. 22. 15:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Nemreg toltottem be a 22-ot es kesobb mindenkeppen szeretnek babat es nagy csaladot, de egyenlore nagyon korainak talalnank a parommal tekintettel arra, hogy nem regota alkotunk egy part.

Van ahol azt olvastam, hogy a stressztol is keshet, illetve attol sem kizart, hogy egy huzamosabb ido utan most megint rendszeres nemi eletet elek

2018. febr. 22. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, rengeteg minden befolyásolhatja.Erre szokták mondani, hogy nem vagyunk robotok. :) Nekem pl. minden évben van egy hónap, amikor 5-6-7 napot késik. Egy hét után már tényleg kimutatta volna a teszt a terhességet.
2018. febr. 22. 16:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Milyen erdekes, ilyet meg nem is hallottam, hogy valakinek igy egyszer egy evben kesne.

Koszonom, megnyugodtam egy kicsit! :) Ettol fuggetlenul persze elmegyek orvoshoz is, ugyis mennem kellene, lassan letelik a ket honap megint. :)

2018. febr. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!