Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak a barátnőmmel...

Mit csináljak a barátnőmmel hogy ne hisztizzen ha menstruál? Most még rosszabb mert beteg, lázas is. Én nem bírom ki vele így, már unom nagyon.24f

Figyelt kérdés
Ha mond v kér valamit megcsinálom. Egésznap ott fekszek mellette neki az se jó
2018. febr. 19. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyszer már kiíírtad.

Hagyd ott, én is nő vagyok, rhadtul fáj, amikor megvan és a világot meg tudnám ölni, de NEM a páromon töltöm ki a dühömet.

2018. febr. 20. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Ha szereted elviseled a hisztijét - miért kéne BÁRKI nyávogását elviselnie?

Én is szerettem az exemet, még a szakításunk napján is, csak épp halálosan elegem volt a sok szarságából, amiken sokadik kérésre SEM próbált meg váltiztatni.

2018. febr. 20. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
Nőként mondom, hogy ez nem normális. Gáz is lenne, ha a munkahelyemen kezdenék el hisztizni, vagy akár otthon a férjem, vagy a 16 éves fiam előtt. Hülyének is nézne mindenki. Minden nőnek tudomásul kell venni, hogy ez élet természetes velejárója és az összes kellemetlen tünetével együtt. meg kell tanulni együtt élni vele és nem máson kitölteni.
2018. febr. 21. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:
24%
Kezeld úgy, mint egy hisztiző kisgyereket.
2018. dec. 11. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!