Mit csináljak a barátnőmmel hogy ne hisztizzen ha menstruál? Most még rosszabb mert beteg, lázas is. Én nem bírom ki vele így, már unom nagyon.24f
Figyelt kérdés
Ha mond v kér valamit megcsinálom. Egésznap ott fekszek mellette neki az se jó2018. febr. 19. 21:03
11/14 anonim válasza:
Egyszer már kiíírtad.
Hagyd ott, én is nő vagyok, rhadtul fáj, amikor megvan és a világot meg tudnám ölni, de NEM a páromon töltöm ki a dühömet.
12/14 anonim válasza:
Ha szereted elviseled a hisztijét - miért kéne BÁRKI nyávogását elviselnie?
Én is szerettem az exemet, még a szakításunk napján is, csak épp halálosan elegem volt a sok szarságából, amiken sokadik kérésre SEM próbált meg váltiztatni.
13/14 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy ez nem normális. Gáz is lenne, ha a munkahelyemen kezdenék el hisztizni, vagy akár otthon a férjem, vagy a 16 éves fiam előtt. Hülyének is nézne mindenki. Minden nőnek tudomásul kell venni, hogy ez élet természetes velejárója és az összes kellemetlen tünetével együtt. meg kell tanulni együtt élni vele és nem máson kitölteni.
14/14 anonim válasza:
Kezeld úgy, mint egy hisztiző kisgyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!