Nektek a pasitok tudja hogy mikor menstruáltok? Nekem mindig tudja de honnan? Nem is szoktam mondani neki.21/l, pasim 20
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 18:35
3/15 anonim válasza:
Elég érdekes kapcsolat az, ha együtt vagytok minden nap mondjuk fél éve, és ne tudna róla. Alap, hogy elmondom. Nem írtad, mennyi ideje vagytok együtt és milyen sűrűn találkoztok.
4/15 A kérdező kommentje:
5 hónapja
2018. febr. 18. 18:47
5/15 anonim válasza:
Előző vagyok. 5 hónap nem kevés idő (majdnem el is találtam), nem is értem, miért nem tájékoztatod róla. Ha nem mondod neki és honnan tudja? Gondolom előtte 1-2 nappal feszültebb, ingerültebb vagy, mint nagyrészt mindenki más is.
6/15 A kérdező kommentje:
Mindennap 2-3 órára vagy ő jön hozzám vagy én megyek hozzá. Hétvégén együtt is alszunk.
2018. febr. 18. 18:54
7/15 A kérdező kommentje:
De minek mondjam?
Még nem szexelünk
2018. febr. 18. 18:56
8/15 anonim válasza:
Ha nem szexeltek, akkor honnan tudja, hogy menstruálsz? Szoktál betétet/tampont cserélni akkor amikor együtt vagytok?
9/15 A kérdező kommentje:
Hát szoktam de nem mindig
2018. febr. 18. 19:43
10/15 A kérdező kommentje:
Hallja amikor cserélek???
2018. febr. 18. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!