Normális a fehérfolyás 15 évesen? Már megjött
Figyelt kérdés
nemtudom ,hogy mivan velem miután egjött utána is és ilyen fehéres folyik szagtalan.kb 9 éves korom óta van folyásom és 14 évesen jött meg2010. jún. 8. 00:39
1/11 anonim válasza:
Kisszívem, minden nőnek van élete végéig. Biológia órán oda kellett volna figyelni.
2/11 anonim válasza:
Ez termeszetes, mindenkinek van egy minimalis mennyisegben:)
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöma válaszokat :)
és még azt szeretném kérdezni ,hogy normális-e az ,hogy mindennap van. mármint ,hogy nem csak a menszesz elött?
2010. jún. 8. 17:25
4/11 anonim válasza:
Az előttem szólónak:
Nem mindenhol tanítanak ilyesmit biológia órán. Például nekünk nem fért bele az anyagba ez a témakör tavaly, idén pedig nincs biológia óránk...
Kérdezőnek:
Szia!
Én egyidős vagyok veled, nekem 13 évesen jött meg, és mindig szokott lenni fehérfolyásom is, de csak mensi előtt. Úgyhogy szerintem jobb ha elmész orvoshoz, mert lehet hogy valami fertőzést kaptál.
5/11 anonim válasza:
nekem minden nap van fehérem,még nem menseselek.11/L
6/11 anonim válasza:
Nekem is minden nap van fehér f, már lassan egy éve megjött. És ez sztem normális, nekünk azt mondta a védőnő amikor bejött.
13L
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez tök normális,addig amíg fehér és nem zöld...mert az gomba...
8/11 anonim válasza:
nekem akkor volt fehér egy évig majdnem mielött megjött...
9/11 anonim válasza:
ez mindig lesz... minden egészséges lánynak/nőnek van ilyen "fehéres folyása" nyugi.. ez teljesen normális dolog még azután is h már menstruálsz ;)
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
megnyugodtam
2010. júl. 2. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!