Hull a hajam. Megijeszt. Mit tegyek?
Nekem is sok hullik bár nekem rengeteg hajam van mellé.
Lehet stressztől is de én a helyedben elmennék egy vérvételre mert lehet vashiánytól vagy valamilyen vitaminhiánytól is.
Szia! Én csak a saját esetem tudom leírni hátha segít.
Ijesztően hullott a hajam, már olyan szinten, hogy ránézésre is látszott, hogy a fele kihullott. 18 éves voltam, mondanom sem kell mennyire megijedtem. Elküldött a háziorvos teljeskörű kivizsgálásra, hogy nincs e valahol gyulladás a szervezetemben. Voltam fogászaton, bőrgyógyásznál, fül-orr gégészeten, automata vérkép és sehol semmi.
Ezután utalt be az orvos az endokrinológiára, egy részletes pajzsmirigy kivizsgálás érdekében, mert gyakran a pajzsmirigy a ludas a hajhullásban. Elmentem, vérvétel, ultrahang stb, és kiderült, hogy alulműkődik, ami az automata vérképből nem is látszott. Felírták a Letrox nevű gyógyszert rá, amit a mai napig szedek, a hajhullás abbamaradt, és elkezdtek visszanőni a kihullott szálak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!