Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhességi tesztet el lehet...

Terhességi tesztet el lehet végezni gyűjtött vizeletből?

Figyelt kérdés
Nincs itthon tetszem, s nagyon ideges vagyok már, 5 napja késik a mensim. Falun élek s dolgoznom kell menni reggel, kb. 4-5 órát állna a pisi a pohárban. A HCG így is kimutatható? Köszönöm
2018. febr. 16. 06:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Kimutató, de pontosabb a reggeli vizeletből ébredés után.
2018. febr. 16. 06:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, a reggeli első vizeletet tettem edénybe s szobahőmérsékleten tartom, abba szeretném a tesztet belemártani.
2018. febr. 16. 07:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bomlik le, szóval igen. De ha már 5 napja késik, akkor nap közben is simán kimutatja a teszt, nem kell feltétlenül a reggeli első vizeletnek lennie. Csak lehetőleg ne igyál meg a teszt előtt 5 liter folyadékot, mert az felhígítja a vizeletet. De ha normális mennyiségeket iszol, akkor délután is ki fogja mutatni.
2018. febr. 16. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!