Megjött ma és nem vettem észre. Barátomnál voltam és ott feküdtem mellette az ágyon, fehér nadrág volt rajtam ő szólt amikor felálltam h véres a nadrágom én meg elkezdtem a sírást. Szerintetek mit gondolhatott rólam? 20/l
Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 19:00
11/11 anonim válasza:
Ha kisfiú, akkor marha gáznak tartotta, de gondolom férfi :)
Én is volt, hogy átáztam... hajnali fél ötkor, szegény páromat kelthettem fel, hogy bocsi, de csupa vér alattam minden.
Lehúztuk az ágyat, én pityeregtem, mert azért kellemetlen volt, főleg felkelteni. Ő jó kómás volt, de csak megölelt, mert előfordul. De máig nem jött ki a matrancból :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!