Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kisajakból távolítanak el...

Kisajakból távolítanak el részt? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Van egy emlékfoszlányom, hogy a nuncimból kimetszenek egy részt, kb 5-6 éves lehettem.

Hiányzik az egyik oldalon a kisajkam.

Anyukámat sose mertem megkérdezni a dologról.

Szerintetek mi lehet ez?

2018. febr. 12. 16:08
 1/8 anonim válasza:
0%
Körülmetélés. Zsidajéknál bevett szokás.
2018. febr. 12. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg. Rengeteg oka lehet.
2018. febr. 12. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Emlékfoszlány? Azért ha 5-6 éves korodban történt, arra tisztában kellene emlékezned. Voltál akkortájt kórházban (kb. 1 hetet)? Ha a szüleid nem akarod megkérdezni, a nőgyógyásszal is megézetheted. :)
2018. febr. 12. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy szövettanhoz kellett minta.Mindenképp kérdezz rá.
2018. febr. 12. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp kérdezz rá, ezt jogod van tudni. Ez az információ még később is jól jöhet, hogyha bármi egészségügyi gondod lesz, érdemes tudni az előzményeket.

Azt tudom elképzelni, hogy megsérült valahogy, begyulladt, elfertőződött, ezért vágtak ki egy részt.

2018. febr. 12. 18:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem voltam kórházban. Annyi rémlik még, hogy a bugyimban gézlapot tett anyu, rajta valami kencével (gondolom, hogy begyógyuljon)
2018. febr. 12. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehetett ambuláns sebészeti beavatkozás, nem feltétlenül fektetnek ilyesmiért kórházba.

Mindenképp kérdezd meg.

Nem rémlik olyan, hogy beszorul a zippzárba vagy ilyesmi?

2018. febr. 12. 20:27
 8/8 A kérdező kommentje:

A-a

Arra emlékszem, hogy régen csináltam olyat, mintha fekvőtámaszoznék, de a lábaimat keresztben összeszorítottam.

Gondolom ez ilyen maszturbálás féle dolog volt, csak akkor még nem tudtam... vagy lehet ebből származott a gond

2018. febr. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!