Lassan 1,5 hónapja késik.2 negatívat teszteltem. Mi lehet a gond?
December elején jött meg utoljára. Barátommal december 22.én voltunk együtt utoljára, védekeztünk (óvszerrel). egyikünk sem emlékszik, hogy kiszakadt volna. Januárban meg kellett volna jönnie, de őszintén szólva el is kerülte a figyelmem, mert iszonyúan sokat rohangáltam, éjszakáztam (tanultam...). Lehet, simán csak stressz?? De ennyit még sosem késett/maradt ki. Csak február 21-re van időpontom nőgyógyászhoz.
Régebben is kicsit rendszertelen volt a menstruációm, de sosem késett 2 hétnél többet.
2 különböző tesztet is csináltam, mindkettő negatív lett, és mindegyiket ebben a hónapban csináltam.
Volt már valakinek ilyen?
Ja, és kb volt egy 2-3 napos barnázásom február 3-5-ig...1000%, hogy nem lehetett beágyazódás, mert kiszámoltam, és akkor már több, mint 2 hete nem volt alkalmunk együtt lenni.
Segítsetek, könyörgöm, addig még 10 nap van vissza, és megőrülök.
20/N
Ne izgulj, stressztől simán megzavarodhat. Akár ki is maradhat egy hónap.
Barátcserje kapszulát kezd el szedni. Meg is jön tőle, és rendszeres is lesz.
Ennek a barátcserjének utánanézek. Köszönöm. :)
Viszont ittam egy csomó cickafarkfűteát. Állítólag attól is rendszeres lesz. Ha késett, mindig azt ittam, és működött is. Most nem tudom, miért nem. :/
Na ugye, látod :-)
A barátcserjét azért nyugodtan szedhetned pár hónapig, csak pozitív hatásai vannak, beáll tőle, plusz elkerülöd a későbbi ilyen jellegű parákat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!